Konzultacije

Ovisno o razlogu dolaska, vrsti oboljenja, o postojećim predznanjima, interesu za produbljivanjem i razumijevanja i znanja, ovisi vrijeme i broj savjetovanja.

Savjetovanje traje 60-90 minuta.

  • Detoksikacija i prehrana
  • Problemi lokomotornog sustava
  • Postupci prirodne medicine ovisno o vrsti tegoba
Detoksikacija, alkalizacija, optimiranje prehrane, preparati prirodne medicine; autoimunološka oboljenja: vrlo je važno upoznati moguće uzroke kao i načine tretiranja ovih oboljenja. Ovisno o vrsti oboljenja poznati su postupci prirodne medicine koji vrlo često donose dobre rezultate. Velika pažnja posvećuje se temama prehrane, oporavku crijevne flore i sluznice, pronalaženju i saniranju kroničnih upala, upoznavanjem tretmana prikladnih za konkretnu vrstu oboljenja. Ovisno o potrebi i interesu, predlažem više konzultacija.

  • Autoimunološka oboljenja
Crohnova bolest, Colitis ulzerosa, Multipla skleroza, Neurodermitis, Hashimoto
  • Tumorska oboljenja, leukemije
Kod teških oboljenja (tumorske bolesti) vrlo je važno upoznati i savladati veliki niz informacija, postupaka i tretmana tijekom kratkog vremena. Potrebno je postepeno uvesti u svakodnevnicu veliki broj promjena i postupaka. Ovisno o uznapredovalosti bolesti i mogućnostima oboljele osobe dobro je upoznati prednosti i ograničenja različitih dijagnostičkih i terapijskih postupaka i konvencionalne i prirodne medicine. Ovisno o potrebi i interesu, predlažem više konzultacija
  • Frolova disalica
Vježbe disanja s Frolovom disalicom su vrlo jednostavne, no učinkovitost ovisi o točnoj izvedbi vježbi. U mojoj praksi se pokazalo da upute dobivene sa Frolovom disalicom (DVD i brošura) nisu dovoljne. Zainteresirane osobe koje nabave F.d. previše često odustanu od vježbi jer ih netočno provode i ne postižu opisane rezultate. Smatram da je način vježbanja potrebno vidjeti u živo i točno ponoviti prezentirane vježbe.
  • Prirodna medicina u našem susjedstvu
Surađujem sa više klinika u Njemačkoj, poznajem dio ponuda, cijena i posebno – specijaliziranost konkretne klinike za različite vrste oboljenja. Dio klinika nudi naizgled iste vrste terapija, no u praksi svaka od klinika ima svoje posebnosti.